Új jelszó kérése

Kérdésed van? Hívj minket és rendelj telefonon is online áron: +36-1-443-3420
  • Top termékeink
  • Akciós termékeink
termékeink
termékeinkhez

 

fizetési lehetőségek
részletek

 

beüzemelés, garancia
részletek

 

ingyen online hitel
részletek

 

GY.I.K.
részletek

 

kötelező felszerelések
részletek

 

Jó helyre tekertél

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10.000 Ft felett

+

Minden 10.000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk ki számodra. Teljesen mindegy mi van a kosaradban, ez minden termékünkre érvényes.

3 ÉV KERÉKPÁR ALKATRÉSZ GARANCIA

+

Minden kerékpárra (kerékpár, pedelek, elektromos és robbanómotoros kerékpár), melyet mi üzemelünk be, 3 év alkatrész garanciát vállalunk. Ez egy kiemelten fontos témakör kerékpár vásárlás esetén, kérlek, tájékozódj bővebben EZEN az oldalon, ahol mindent részletesen összeállítottunk és illusztráltunk.

3 év termék jótállás/garancia

+

A törvény által szabályozott 1 év kötelező jótálláson felül ( 10 000.- Ft felett ) a bicajozz.hu és/vagy a SzegedBike kerékpár üzletben vásárolt minden termékre 3 év jótállást vállalunk, ez alól kivétel: az elektromos kerékpárok és a robbanómotoros kerékpárok akkumlátorai.

3 év kellék szavatosság

+

A vonatkozó jogszabályban foglaltakon túl, a bicajozz.hu webshopban és a SzegedBike üzletében vásárolt termékekre ( 10 000.- fogyasztói ár alatt )  egyedülálló módon, 3 év kellékszavatosságot vállalunk! A meghosszabbított kellékszavatosság csak a szakszerűen használt, külsőleg sértetlen, és a Spirit Man Kft. számlájával és/vagy pénztárgép blokkjával  igazolt, 10.000.- forint alatti  árú tartós fogyasztási cikkre vonatkozik.

ÖRÖK garancia - 100% pénzvisszafizetés

+

Az ÖRÖK garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követõen bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

EURÓPAI ÁRGARANCIA

+

Minden termékünkre EURÓPAI árgaranciát vállalunk, tehát garantálom számodra, hogy Magyarország legjobb és legalacsonyabb árán tudsz tőlünk rendelni. Bővebb információt ITT TALÁLSZ.

CSEREGARANCIA

+

Nálunk nem tudsz hibázni, mert az árgarancia mellett 30 napos cseregarancia is vonatkozik minden termékünkre, visszafizetési opcióval. Bővebb információt ITT TALÁLSZ.

SZÉLESKÖRŰ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

+

Készpénz, átutalás, online hitel, egészség- és szépkártyák, utalványok … nem is sorolom fel. Fizetési lehetőségek garmadája áll nálunk rendelkezésedre.

IDE KATTINTVA megtalálsz minden opciót.

MINDENT KI TUDSZ PRÓBÁLNI

+

Fizikai üzletünkben, a SzegedBike Kerékpár Márkabolt és Szervízben lehetőséget nyújtunk számondra, hogy MINDEN*, a Bicajozz.hu-n megtalálható terméket kipróbálj.

Elég csak jelezned számunkra és ha nincs készleten beszerezzük, hogy kipróbálhasd. Neked semmi kötelezettséged nem lesz, viszont ezáltal segítünk, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb terméket tudd kiválasztani.

Jelenleg 49312 aktív termék+

Magyarország legnagyobb online kerékpáros termékválasztékával rendelkezünk, ami több mint 49.000 terméket, és 50 beszállító partnert takar.

Ez nem csak Magyarországon, de még Európában is egyedülálló.

Hírlevél felíratkozás

Kérdésed van?

E-mail cím
Tárgy
Üzenet

2018-06-26T00:00:00

Nap
Óra
Perc
Sec

Partnereink
Fizetési megoldás
Hasznos információk
2017.08.15 16:08

3 év alkatrész garancia, beüzemelés

Robbanómotoros és elektromos kerékpárok (kivéve pedelec kerékpárok) szállításához és garanciájához plussz információkat adunk: KATTINTS IDE.

Miért érdemes a beüzemelést kérned a kerékpárodhoz?

Az öt legfontosabb dolog amit NEM kapsz meg, ha nem kéred a beüzemelést!

 

Tudtad, hogy minden nálunk (bicajozz.hu, SzegedBike üzlet) vásárolt és általunk beüzemelt kerékpárra 3 év (36 hónap) alkatrész garanciát vállalunk?!

 

✔︎

BEÜZEMELVE

– 3 év alkatrész garancia

– sérülésmentes szállítás garancia

– pedál és kormány beállítása

/már bringázhatsz is/

- zsírzás, kenés, csavarok meghúzása, fékek, váltók beállítása, kerekek nyomás alá helyezése, világítás tesztje, stb.

KÖLTSÉGE: 6.000 FT∗

✖︎

NINCS BEÜZEMELVE

– gyártói alkatrész garancia minimum 12 hónap

/néhány gyártónál előfordul 24 hónap/

– gyártói csomagolás /a szállítási sérülésekre nem vállalunk garanciát/

– el kell szállítanod egy szakszervízbe

VÁRHATÓ KÖLTSÉGE: 8.000-12.000 FT + szállítás + időd

 

Röviden a GARANCIÁLIS szabályokról:

A kerékpár közlekedési eszköz, a szabályok szerint ezt az eszközt a gyártók 50-70% készültségi (50-70%-ban összeszerelt) állapotban szállítják le a kereskedéseknek. A garancia onnantól érvényes amikortól a kerékpárt, egy erre hivatott kerékpár szakszervíz üzembe helyezi.

Online vásárlás esetén választhatod, hogy mi üzemeljünk be a kerékpárod. Ebben az esetben 3 év alkatrész-garanciát biztosítunk, vagy választhatod azt, hogy egy hozzád közeli kerékpár üzletben üzemelteted be, viszont akkor kizárólag egy rövidebb – sok esetben 12 hónapos gyártói alkatrész garancia lesz a kerékpárodra.

 


Az öt legfontosabb dolog amit NEM kapsz meg, ha nem kéred a beüzemelést!

Itt összeállítottam neked, hogy mit veszítesz, ha nem kéred a beüzemelést.

x el kell vinned egy szervizbe ( idő + pénz, többlet költség )

x sokkal nagyobb sérülés veszély a szállítás közben ( fotók lentebb )

x nem lesz 3 év alkatrész garanciád a kerékpárra

x nem segítünk a garanciális időszakban megfelelő szakszervizet keresni

x addig nem lesz érvényes garancia jegyed

 

 GARANCIÁLIS szabályokról

A kerékpárok a gyártó-sorról az üzletekbe 50-70% összeszereltségi állapotban kerülnek.

A jogszabályok alapján, a kerékpár garanciája csak akkor érvényes, ha azt egy arra szakosodott szerviz beüzemelte és ez le is igazolta. Lásd a képet.

Amennyiben ezt nem kéred, akkor mi csak az értékesítést igazoló bélyegzőt tesszük rá a garancia-jegyre. Így, amíg ezt valamelyik szerviz el nem végzi – jellemzően 5.000-10.000.- Ft közötti összegért – addig nem lesz használható állapotban a bringád és nem lesz érvényes a garanciája.

Amennyiben kérsz beüzemelést akkor a kollégáink a kerékpárt 100%-ban használható állapotba helyezik (zsírzás, kenés, csavarok meghúzása, fékek, váltók beállítása, kerekek nyomás alá helyezése, világítás tesztje, stb. )

 

A NEM nálunk beüzemelt briga garanciajegye így néz ki:

 


A nálunk beüzemelt briga garanciajegye így néz ki:

 

 


csomagolás, szállítás VS. beüzemelés

Amennyiben nem kérsz beüzemelést, akkor a kerékpárt a szállítmányozó cégnek, a gyártótól kapott csomagolásban küldjük tovább. Ez így néz ki – lásd a képen.

Tehát így a szállítási sérülésekre NEM tudunk garanciát vállalni.

 

 

 

 


csomagolás, szállítás VS. beüzemelés

Amennyiben kéred a beüzemelést, akkor a kerékpárod az elvégzett beüzemelés után egy ilyen csomagolást kap, amely a szállítmányozás során maximális biztonságot nyújt. Ez így néz ki – lásd a képen.

Állíthatjuk ezt annak tapasztalatából, hogy évente több ezer kerékpárt postázunk így egész Magyarország területére.


 

 

  

 


 

✔︎

BEÜZEMELVE

– 3 év alkatrész garancia

– sérülésmentes szállítás garancia

– pedál és kormány beállítása

/már bringázhatsz is/

-  zsírzás, kenés, csavarok meghúzása, fékek, váltók beállítása, kerekek nyomás alá helyezése, világítás tesztje, stb.

KÖLTSÉGE: 6.000 FT∗

✖︎

NINCS BEÜZEMELVE

– gyártói alkatrész garancia minimum 12 hónap

/néhány gyártónál előfordul 24 hónap/

– gyártói csomagolás /a szállítási sérülésekre nem vállalunk garanciát/

– el kell szállítanod egy szakszervízbe

VÁRHATÓ KÖLTSÉGE: 8.000-12.000 FT + szállítás + időd

* A 6.000.- Ft ár a felnőtt 26″ – 29″ kerékpárokra vonatkozik

Gyerek kerékpár 12″ – 24″  = 3.000.- Ft

Felnőtt kerékpár 26″ – 29″ = 6.000.- Ft

Elektromos kerékpár = 10.000.- Ft

Robbanó motoros kerékpár = 15.000.- Ft
Robbanómotoros és elektromos kerékpárok 
(kivéve pedelec kerékpárok)

A Robbanómotoros és (nem pedelec) elektromos kerékpárokra 3 év alkatrész garancia vonatkozik, továbbá 6 hónap az ólóm-, 2 év pedig a lithiumos akkumulátorukra. Ezeket a modelleket raklapos szállítással szállítunk.

 

 

 

 

 

 

 


Amennyibeb kéred a beüzemelés szolgáltatásunkat, Alkatrész garanciát vállalunk. Mit jelent ez?

A vásárlástól számított 3 éven keresztül, amennyiben az elektromos/robbanómotoros kerékpárod főbb alkatrészei (kivéve a kopó alkatrészek és akkumulátor*), mint például a csapágyak, a váltó, a hajtómű, az agydinamó, a motor, stb. meghibásodnának, akkor ezeket mi garanciában cseréljük. Tehát az alkatrészek ezesetben ingyenesek, csupán a javítás munkadíját számoljuk fel neked, az aktuális szervizdíjak alapján. (*az ólóm akkumulátorra fél év, míg a lithiumos akkumulátorra 2 év garancia vonatkozik)


A szerviz költségek csökkentésére pedig azt javaslom, hogy kérd kollégáimtól a Szegedbike Törzsvásárlói kártyát, amely a kiállításának dátumától kezdve, 5 % engedményre jogosít fel, minden kiegészítő és alkatrész vásárlásakor, illetve a szervizre is felhasználható.

Az első kötelező átvizsgálás a vásárlástól számított 30 - 40. napok között esedékes. Az átvizsgálásnak a díja ingyenes.

A második kötelező átvizsgálás a vásárlástól számított 180 - 210. napok között esedékes, ennek az átvizsgálásnak, 5990 Ft a költsége,  függetlenül attól, hogy találunk-e hibát vagy sem.

A harmadik kötelező átvizsgálás a vásárlástól számított 330 - 360. napok között esedékes, ennek az átvizsgálásnak, 5990 Ft a költsége,  függetlenül attól, hogy találunk-e hibát vagy sem.

A negyedik kötelező átvizsgálás a vásárlástól számított 660 - 720. napok között esedékes, ennek az átvizsgálásnak, 5990 Ft a költsége,  függetlenül attól, hogy találunk-e hibát vagy sem.

Az ötödik kötelező átvizsgálás a vásárlástól számított 990 - 1080. napok között esedékes, ennek az átvizsgálásnak, 5990 Ft a költsége,  függetlenül attól, hogy találunk-e hibát vagy sem.

A robbanómotoros kerékpárok esetén kötelező a km futáshoz kötött olajcsere is, amelynek szintén díja van, ellenben a garancia feltételeinek kötelező része - így amennyiben ezt elmulasztanád, az garancia vesztéssel jár!

A beüzemeléstől számítva (azaz 0 km-től) 300 km-futás után van az első kötelező olajcsere, majd pedig minden megtett
- 1500 km után vagy a 4. hónapban,
- 3000 km után vagy a 6. hónapban,
- 4500 km után vagy a 8. hónapban.
- minden további 1500 km-enként olajat kell cserélni, így ezt mi a km órád alapján fogjuk megnézni, kérlek erre ügyelj mert ha nem lesz elvégezve az garancia vesztéssel jár!

A garancia lap és -füzet átvételével elismered és tudomásul veszed, hogy a SzegedBike, Bicajozz.hu (Spirit Man Kft.) kollégái tájékoztattak arról, hogy amennyiben az általuk beüzemelt terméket gázkarral szerelve kéred beüzemelni, akkor a termék innentől kezdve NEM kerékpárnak, hanem Segédmotor Kerékpárnak minősül és a vásárló felelőssége és feladata, hogy erre biztosítást kössön, és a KRESZ ide vonatkozó szabályai szerint használja.

 

 

Webáruház készítés